Bruist uw website?

Gratis Website QuickScan
van Project Attis.

Komen deze vragen wel eens op?
  • U heeft al een website, maar langs die weg komen zelden of nooit offerteaanvragen binnen. Is het mogelijk om daar verbetering in aan te brengen?
  • Denkt uw webbouwer hier voldoende in mee?
  • Kan mijn website beter ingedeeld en vormgegeven worden?
  • Kan mijn website beter gevonden worden?
  • Kunnen andere talen makkelijk aan de website toegevoegd worden?
  • Wilt u video in uw website integreren?
Heeft u één of meerdere vragen met ja beantwoord?

Neem hieronder contact met ons op voor een QuickScan. Wij bieden een vrijblijvende Quick-Scan van uw website en de vindbaarheid daarvan. Dit kan telefonisch en anders plannen we een afspraak met u in, waarbij we uw situatie samen doornemen. In dit gesprek zullen we verbeteringen aandragen waar mogelijk (websitetechniek, tekstkwaliteit, zoekwoorden, beeldmateriaalgebruik, zoekmachineoptimalisatie en online advertising). Binnen 30 minuten weet u waar u met uw huidige website aan toe bent.

Makkelijk contact opnemen

6 + 10 =

Hallo,

Vooruitlopend op wat men kan verwachten wanneer de QuickScan niet positief uitvalt en wat men mag verwachten als we uw website naar ons Project Attis migreren.

We kijken naar zaken zoals :

1. – Hoe vindbaar is de huidige site en hoe krijgen we deze straks wel vindbaar? 

2. – Hoe krijgen we alle mogelijke inhoud daar uit en in de nieuwe site.

3. – Hoe gaat u en uw collega’s hieraan meedoen en hoe wordt de website verder hierna verder onderhouden?

4. – Hoe kunnen al deze zaken zo goed mogelijk gedaan worden zonder dat de prijs te ver oploopt?

5. – Wat valt binnen en buiten de scope van het project

1. Hoe vindbaar is de site en hoe krijgen we deze straks wel vindbaar?

Dit kunnen we binnen enkele minuten door van enkele pagina’s de code door te nemen en enkele zoektests te doen, vaststellen. Naar alle waarschijnlijkheid is de huidige website niet al te best vindbaar. Wat men bij ons verkrijgt is van een andere orde. Zelfs als men ons niet helpt met zoekwoorden gaat de site veel beter gevonden worden met relevante zoektermen. Maar het effect zal het beste zijn wanneer men meedoet en een lijstje van circa 20 wens- zoekwoorden maakt. Meer mag uiteraard ook. De trick zit ‘m vaak in enkele perfecte zoekwoord combinaties. Haalt u er desnoods iemand bij die uw business kent en helpt om de juiste zoekwoorden te vinden.

2. – Hoe krijgen we alle mogelijke inhoud daar uit en in de nieuwe site?

Dit is niet zo ingewikkeld. Pagina’s kunnen we overzetten en WordPress blogs kunnen we exporteren uit de oude website en importeren in de nieuwe. We hebben daarvoor toegang tot jullie WP-site nodig en dan wordt dat allemaal geregeld.

3. – Hoe ga jij en je collega’s hieraan meedoen en de website verder onderhouden? 

Ook dit is heel gunstig. We hebben een zelfgemaakte handleiding waarin men met zoekwoorden alles kan vinden en vervolgens ziet men alle stappen visueel voorgedaan. Bestaat uit ongeveer 100 pagina’s (voornamelijk plaatjes). De website is makkelijker te onderhouden dan de meeste WordPress websites omdat het een visuele editor heeft. Men logt in, gaat naar de pagina die men wil bewerken. Drukt op het knopje van de editor en kan de teksten veranderen.  Men krijgt ook alle nodige uitleg om de zoekoptimalisatie verder te verzorgen. We bieden ook uitstekende begeleidende hulp en hostingoplossingen.

4. – Hoe kunnen al deze zaken zo goed mogelijk gedaan worden zonder dat de door ons afgegeven prijs oploopt?

Wanneeer men akkoord gaat met het voorstel gaan we op een tijdelijk domein de nieuwe website opbouwen. Dat duurt afhankelijk van de drukte 1 tot 6 weken. In de tussentijd kunt u daar meekijken en commentaar geven. Op die manier blijft de oude site gewoon in de lucht totdat alles klaar is en wordt de nieuwe site pas live gezet wanneer alles gereed is. We nemen vooraf ook door wat er met e-mail boxen en dergelijke moet gebeuren. Dit kan los blijven staan van websites. In theorie kunnen we e-mail popboxen verplaatsen, maar dat kunnen we het beste even telefonisch voorbespreken. We hebben enkel 1 belang om met onze hosting te werken en dat is dat het voor ons bekend terrein is.  Het kan zijn dat jullie ergens nog veel leuke foto’s hebben, waarmee we de nieuwe site mooi in kunnen richten. Het fijnste is als we dat bij aanvang allemaal zo snel mogelijk ontvangen. Als de nieuwe site op onze testlocatie door jullie goedbevonden wordt, stuur ik de rekening en zodra die voldaan is, zetten we de site live op jullie domein, daarvoor hebben we dus ook weer de betreffende inlogs nodig.

 

 

5. – Wat valt buiten de scope van dit project

Wij maken backups maar zijn niet verantwoordelijk voor die backups. We kunnen dit als jullie dat willen wel betaald voor een klein bedrag per maand gaan doen, of het bij een collega onderbrengen die dit voor €25,- per maand doet, of jullie kunnen het zelf. Het belangrijkste is dat websites 1 keer per maand geupdate worden en minimaal 4 keren per jaar. Anders is de kans op een data-lekken groter en kunnen jullie als gevolg van de nieuwe AVG wet zelfs een boete van de belastingdient krijgen.

We willen jullie site heel graag ook in portfolio om aan anderen te laten zien wat we kunnen. Dus we hebben er alle baat bij om een prachtige site af te leveren. Daarlangs krijgt de nieuwe site bezoekers, maar ook door de weboptimalisatie. De site is ook voorzien van een aantal manieren hoe jullie de bezoekers daar kunnen volgen waaronder via een google analytics account.

Om een voorstel te accepteren kunnen we zeker nog bellen, doorspreken hoe en wat en terugsturen met akkoord en besproken opmerkingen als die er zijn. Bv leverdata van plaatjes teksten en inhoud.

Verder nog wat linkjes met info over Project Attis.

In het kort is het een bundeling van WordPress met het meest veelzijdige WordPress thema ‘DIVI’ (feitelijk een webbuilder; dus veel meer dan een standaard thema, waardoor we al bijna alles kunnen bouwen (nu of in de toekomst) ).

Wat we kortgezegd toegevoegd hebben is een serie plugins en diverse programmering waardoor de site veel beter gevonden wordt dan andere WordPress sites. Dat wordt ook aangetoond in het onderdeel https://projectattis.nl/seo/ (scrol naar beneden naar: ‘Voorbeelden vindbaarheid’).

* Dit is wat we melden over de dingen die in onze websites geleverd worden:

https://projectattis.nl/web-services/

* Hier gaan we ook algemeen in op de zoekmachieneoptimalisatie:

Zie: https://projectattis.nl/seo/

* Dit is wat standaard op de website staat over website migraties:

https://projectattis.nl/oude-websites/

* Over de specificaties (gaat wat dieper dan het services verhaal):

https://projectattis.nl/specificaties/

* En over het hot topic van de AVG onze privacyverklaring:

https://projectattis.nl/privacy-verklaring

Nou ik hoop dat het allemaal niet te veel is. Het is in ieder geval een compleet pakket van begin tot eind. Contactinformatie kan in het formulier hieronder of hierboven.

Makkelijk contact opnemen

1 + 11 =

Show Buttons
Hide Buttons
DutchEnglishGerman
WhatsApp chat