Meer kleuren

Toegankelijk design

Fris ontwerp

Zoekmachine-vriendelijke WordPress website

DESIGN

Media-rijk / Mobiel-vriendelijk

Het Attis website systeem met webbuilder, leent zich als geen ander voor het aanbieden van media-rijke content (rich content) en daar maken we met onze contentbureaus, SpotCast.nl & DandA.nl optimaal gebruik van. Op het gebied van ontwerp is heel veel mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden. 

Ontwerpmogelijkheden

Het belangrijkste is misschien dat Attis zo flexibel is op het gebied van ontwerpmogelijkheden, dat het mogelijk is om bijna ieder website-ontwerp hierin te ontwikkelen of na te bouwen. Veel zaken kunnen we standaard maken binnen Attis. Daarnaast kan men ook custom programmeren ten behoeve van nog meer mogelijkheden. 

Hoe komen gemigreerde websites er uit te zien?

In de gevallen waarin bestaande websites over worden gezet richting het Attisplatform, wordt de inhoud van de bron-website gevolgd, dus; zelfde inhoud; zelfde structuurindeling; dezelfde tekst en documenten. Omdat Attis veel mogelijkheden heeft op het gebied van mobiel en tabletvriendelijk ontwerp, bekijken we per geval hoe we ook het beeld- en videomateriaal zo goed mogelijk kunnen hergebruiken. Tegelijk bekijken we de mogelijkheden om daar verbeteringen in aan te brengen. De ene keer kan dat door beeldmateriaal een opknapbeurt te geven, betere resolutie, frissere kleuren. Een andere keer door zelf voor nieuw beeldmateriaal te zorgen. Uitgebreide beeld en videobewerking valt buiten het standaard Project Attis pakket. Informeer gerust naar de mogelijkheden. Altijd moderner en frisser.

Onderhoud

Voor wie een Attis-site zelf wil onderhouden, bieden we een uitgebreide handleiding waarin alle denkbare stappen visueel zijn voorgedaan. Men kan via ‘een index’ en met ‘zoeken’ de onderwerpen in de handleiding makkelijk vinden en de daar voorgedane stappen in de eigen website nadoen. 

Makkelijk contact opnemen

12 + 8 =

Show Buttons
Hide Buttons
DutchEnglishGerman
WhatsApp chat